О формах содержания метана в углях - Скипочка, С.И.; Паламарчук, Т.А. (Геотехническая механика, 2008)
Розглянуто деякі аспекти питання, присвяченого вивченню різних фазових станів метану та його вмісту у вугільних пластах. Some aspects of the question devoted to the study of the different phase methane states and it’s consist in coal seams.