Наука та освіта — основоположні чинники забезпечення модернізації економіки країн СНД (Спільне засідання Ради Міжнародної асоціації академій наук та Ради Євразійської асоціації університетів) (Вісник НАН України, 2011)
22 жовтня 2011 р. у Великому конференц-залі НАН України в рамках роботи VI Форуму творчої та наукової інтелігенції держав-учасниць СНД відбулося спільне засідання Ради Міжнародної асоціації академій наук (МААН) та Ради Євразійської асоціації університетів (ЄАУ), присвячене 300-річчю від дня народження М.В. Ломоносова на тему «Наука та освіта — основоположні чинники забезпечення модернізації економіки країн СНД».