Геніальний конструктор ракетно-космічної техніки (До 100-річчя від дня народження академіка М.К. Янгеля) (Вісник НАН України, 2011)
19 жовтня цього року у Великому конференц-залі НАН України відбулася Ювілейна сесія Загальних зборів Національної академії наук України за участю Державного космічного агентства України, присвячена 100-річчю від дня народження академіка АН СРСР та АН УРСР Михайла Кузьмича Янгеля — видатного вченого і конструктора в галузі ракетно-космічної техніки, одного з організаторів ракетної промисловості в СРСР та Україні, засновника і першого головного конструктора Конструкторського бюро «Південне» (1954–1971).