80-річчя члена-кореспондента НАН України В.Г. Литовченка (Вісник НАН України, 2011)
24 грудня виповнилося 80 років відомому вченому в галузі фізики напівпровідників і фізики твердого тіла членові-кореспондентові НАН України Володимиру Григоровичу Литовченку