Тонка кристалічна будова маловуглецевих сталей після деформаційно-термічної обробки у міжкритичному інтервалі температур - Раздобрєєв, В.Г. (Металознавство та обробка металів, 2009)
Досліджено вплив режимів деформації та охолодження на тонку кристалічну будову та дислокаційну структуру ферито-мартенситної маловуглецевої та низьколегованої марок сталей з метою підвищення їх фізико-механічних властивостей. Исследовановлияние режимов деформации и охлаждения на тонкую кристаллическую и дислокационную структуру феррито-мартенситной малоуглеродистой и низколегированной марок сталей с целью повышения уровня их физико-механических свойств и других служебных характеристик. The influence of modes of deformation and cooling on a thin cristalline structure and dislocation structure of ferrite-martensitic low-carbon and low-alloyed steels is established to provide a high level of physical-mechanical properties and other service characteristics.