Володимир Михайлович Щеглов (до 70-річчя від дня народження) (Металознавство та обробка металів, 2009)
23 вересня виповнилось 70 років відомому вченому в галузі металургії і ливарного виробництва, кандидату технічних наук, старшому науковому співробітнику відділу лиття та структуро-утворення сталі ФТІМС НАН України Володимиру Михайловичу Щеглову.