Структура та властивості наночастинок, отриманих методом електроіскрової обробки міді та срібла - Лопатько, К.Г.; Афтанділянц, Є.Г.; Зауличний, Я.В.; Карпець, М.В. (Металознавство та обробка металів, 2009)
В статті приводяться результати досліджень структури та властивостей наночастинок, отриманих при електроіскровій обробці міді та срібла. Наводяться приклади застосування наночастинок. В статье приводятся результаты исследования структуры и свойств наночастиц, полученных при электроискровой обработке меди и серебра. Приводятся примеры применения наночастиц. The results of the investigation of structure and properties of nanoparticles produced by electrical discharge treatment of copper and silver are presented in the paper. Examples of application of nanoparticles are shown.