Рецензія на підручник «Матеріалознавство» (С.С. Дяченко, І.В. Дощечкіна, А.О. Мовлян, Е.І. Плешаков. - Харків: Видавництво ХНАДУ, 2007. – 440 с.) - Кондратюк, С.Є. (Металознавство та обробка металів, 2009)
Харківський національний автомобільно-дорожній університет видав під грифом МОН України україномовний підручник «Матеріалознавство» (автори С.С. Дяченко, І.В. Дощечкіна, А.О. Мовлян – Харківський національний автомобільно-дорожній університет, Е.І. Плешаков – Національний університет «Львівська політехніка») для студентів вищих навчальних закладів напрямів «Машинобудування» та «Інженерне матеріалознавство».