Друга Міжнародна науково-практична конференція "Південь України: етноісторичний, мовний, культурний та релігійний виміри" - Левченко, В.; Михайлуца, М. (Краєзнавство, 2009)
10–11 квітня 2009 р. в Одеському національному морському університеті (ОНМУ) проходила ІІ Міжнародна науково-практична конференція “Південь України: етноісторичний, мовний, культурний та релігійний виміри”, присвячена 65-й річниці визволення Одеси від окупантів.