Архітектура дерев'яних церков Катеринославщини: до історіографії питання - Харлан, О. (Краєзнавство, 2009)
Стаття присвячена історії вивчення дерев’яної народної архітектури Катеринославщини у XVIII–XX століттях. Статья посвящена истории изучения развития народной деревянной архитектуры Екатеринославщины XVIII–XX веков. The article is devoted to the question of studying of architectural feature of people’s wooden church architect of Katerinoslav region XVIII–XX century.