Музей хліба Національного історико-етнографічного заповідника "Переяслав": до 25-річчя створення та діяльності - Жам, О. (Краєзнавство, 2009)
У статті висвітлюється історія створення Музею хліба Національного історико-етнографічного заповідника “Переяслав”. В статье освещается история создания Музея хлеба Национального историко-этнографического заповедника “Переяслав”. The article is devoted to the history create Museum of bread National historic-cultural reserve “Pereyaslav”.