Населеність родин сільського духовенства Лубенського полку в другій половині XVIII століття - Сакало, О. (Краєзнавство, 2009)
У статті на основі статистичних даних сповідних розписів п’ятнадцяти українських сіл Лубенського полку за період з 1758 по 1782 рік аналізується населеність домогосподарств сільського духовенства Лівобережної України другої половини XVIII століття. В статье на основании статистических данных споведывальных росписей пятнадцати украинских сел Лубенского полка за период с 1758 по 1782 год анализируется населенность домохозяйств сельского духовенства Левобережной Украины второй половины XVIII века. In the article on the basis of statistical data of fifteen Ukrainian village’s of the Lubens`kyi regiment confession registers from 1758 to 1782 years the density of population of Left-bank Ukraine of rural clergy’s households of the second half of 18th century is analyzed.