Інформаційне повідомлення про IV з'їзд Національної спілки краєзнавців України (Краєзнавство, 2009)
28 жовтня 2008 року в Києві, у Центрі ділового та культурного співробітництва “Український дім” відбувся IV з’їзд Національної спілки краєзнавців України, на який прибули делегати з усіх областей, Автономної Республіки Крим, міст Києва та Севастополя.