Інформаційні ресурси: нові підходи до визначення поняття - Марутян, Р. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2009)
У статті окреслено нові підходи щодо визначення категорій «інформаційний ресурс», «інформаційний потенціал», їх класифікації та функцій. Зазначається, що інформаційні ресурси нині стають системотворчим фактором життєдіяльності суспільства. In the article, the author determines new approaches in defining the categories of «information resource», «information potential», their classification and functions. The information resources are considered to become the important system-forming factor of the activity of society.