Методи аналізу медійного дискурсу - Кулик, В. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2009)
У статті розглядаються кількісні та якісні методи дослідження
медійного дискурсу, враховуючи вибір конкретних об’єктів аналізу,
до яких варто застосувати ті чи ті методи. Особлива увага
приділяється якісному аналізу дискурсивних практик. In the paper the author reviews quantitative and qualitative methods
of research of media discourse choosing the objects of analysis for
specific methods to apply. The author focuses on the qualitative analysis
of discursive practices.