Політичні процеси в українському суспільстві на початку ХХІ століття - Федоренко, О. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2009)
У статті висвітлюються питання щодо наукового осмислення
політичних процесів розвитку українського суспільства на
початку ХХІ століття та ролі політичної науки у процесах його
функціонування. The author reviews the problems of scientific conceptualizing of
political processes of the development of Ukrainian society at the
beginning of the 21-st century and the role of political science in
processes of its functioning.