Політична соціалізація християнських спільнот в арабських країнах: особливості і тенденції - Українська, О. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2009)
У статті пропонується аналіз проблем політичної соціалізації
християнських спільнот на сучасному етапі в арабських
країнах. Зазначається, що політична соціалізація представників
етнорелігійних меншин зазнає змін у контексті сучасних динамічних
політичних та модернізаційних процесів, які відбуваються під
впливом загальних глобалізаційних тенденцій. The paper reviews the problems of political socialization of Christian
communities in legal Arabian countries under present-day conditions.
The author asserts that the political socialization of representatives of
ethnoreligious minorities changes in the context of modern political and
modernization processes which conduct under the influence of general
globalization tendencies.