Особливості законодавчого регулювання інформаційного суспільства Польщі в контексті європейської інтеграції - Лазарук, М. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2009)
У статті досліджуються особливості становлення та сучасний стан інформаційного суспільства Польщі, його правове регулювання. Зокрема, проаналізовано роль євроінтеграції у трансформаційних перетвореннях інформаційної доби. In the paper, the author researches the peculiarities of forming and current condition of the information society of Poland, its legal regulation. In particular, the role of eurointegration in transformational changes of information era is analyzed.