Особливості діяльності антиглобалістських організацій на регіональному рівні - Трофименко, М. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2009)
Розглядаються характерні ознаки та особливості діяльності
антиглобалістських організацій у світі. Простежується
залежність антиглобалістського руху від рівня економічного,
політичного, технологічного розвитку як окремих країн, так і
певних регіонів світу. The distinctive features and peculiarities of antiglobal organizations
activity are reviewed. The author analyzes the relation between antiglobal movement and the level of economic, political, technological development
in separate countries and regions of the world in general.