Податкова підтримка інновацій у науково-технічній сфері (на прикладі Німеччини) - Солошенко, В. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2009)
У статті розглядаються нові підходи ФРН щодо підтримки
інноваційного розвитку. Значні напрацювання Німеччини у цій сфері
мають значення і для інших країн. Для України можуть стати
в нагоді підходи уряду ФРН щодо законодавчого закріплення
організаційно-правових форм, які адекватно відображають
специфіку створення і діяльності венчурних фондів. New approaches of FRG in support of innovation development
are reviewed in the article. Many achievements in this sphere are also
important for other countries. The approaches of FRG government in
fixing legislatively the organizational legal forms which adequately
depict the specificity of venture fund establishing and functioning can
be useful for Ukraine.