Політична відповідальність парламенту в системі вищих органів державної влади - Малкіна, Г. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2009)
У статті виокремлюються та аналізуються політико-правові механізми реалізації політичної відповідальності парламенту в системі вищих органів державної влади зарубіжних країн та сучасної України. In the article, the author extracts and analyzes political and legal mechanisms of implementation of political responsibility of the Parliament in a system of supreme bodies of state power in foreign countries and present-day Ukraine.