Енциклопедія духовної історії Волині - Лісовський, А. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2009)
Рецензія на монографію: Єршов В. Польська література Волині доби романтизму: генологія мемуаристичності. – Житомир: Полісся, 2008. – 624 с. – 51 др. арк.