Минуле й сучасне Бориспільщини крізь призму текстів - Гримашевич, Г. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2009)
Рецензія на книгу: Бідношия Ю. І., Дика Л. В. Говірки Бориспільщини: Сучасні діалектні тексти та пам’ятки мови. – К., 2008. – 480 с.: іл.