"Стежка в траві. Житомирська Сага" Валерія Шевчука та "Сага про форсайтів"Джона Голсуорсі: Спільні та відмінні риси поетики - Белімова, Т. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
У статті розкриваються спільні та відмінні риси поетики у творах Валерія Шевчука та Джона Голсуорсі.