Жіночі міфологічні образи у творчості Валерія Шевчука - Бугайчук, К. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
У статті розглядається процес творення культурного міфу української жіночності у творах Валерія Шевчука. В статье рассматривается процесс создания культурного мифа украинской женственности в произведениях Валерия Шевчука. In article is considered the process of creation of cultural myth of the Ukrainian feminity in Valery Shevchyuk's works.