Міфологеми в ролі кореферентів у творах Валерія Шевчука - Оспічук, Г. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
У статті автор досліджує міфологеми в ролі кореферентів у творах В.Шевчука.