Художній синкретизм твору Валерія Шевчука "Тіні зникомі" - Приліпко, І. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
У статті розкривається особливість творчої манери Валерія Шевчука – художній синкретизм твору „Тіні зникомі”.