Автобіографічна епопея Валерія Шевчука в європейському контексті - Соболь, В. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
У статті автор робить спробу окреслити місце автобіографічної епопеї В.Шевчука у європейському контексті.