Типи сематичних деривацій концептів дім і дорога в ідіолективі Валерія Шевчука - Монахова, Т. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
У статті розглянуто типи розвитку лексичних значень концептів «дім» й «дорога» в текстах творів Валерія Шевчука. Виявлено моделі метафоризації іменникових репрезентантів обох концептів. This article deals with the types of lexical meanings of the concepts «house» and «road» in Valery Shevchuk’s texts. The metaphorization models of the both concepts’ substantival representatives are explored.