Функціонування фразеологізмів у творах В. Шевчука (на матеріалі роману "Стежка в траві. Житомирська сага" - Янчук, Н. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
У статті досліджується специфіка функціонування фразеологічних одиниць у романі В. Шевчука «Стежка в траві. Житомирська сага», визначено їх функціональне навантаження. A specific of functioning of phraseology units in V. Shevchuk’s novel «A path in a grass. The Zhytomyr saga» is studied, their functional loading is determined in this article.