Проблема літературної освіти й поради Валерія Шевчука в програмотворенні - Волошина, Н. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
У статті розглянуто проблеми літературної освіти й методичні рекомендації щодо програмотворення. In this article considered the problem of the literature education and advices in the teaching methodology of programmes making by V. Shevchuk.