Твори Валерія Шевчука в позакласному читанні - Усатий, А. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
У статті розглянуто питання аналізу повісті ”Сповідь” Валерія Шевчука. In this article considered the problem of analysis novel ”Spovid” by Valeriy Shevchyk .