Розвиток літературно-художнього сприймання учнівської молоді при вивченні роману-балади валерія Шевчука "Дім на горі" - Халін, В. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
У статті розглядається розвиток літературно-художнього сприймання учнівської молоді при вивченні роману-балади Валерія Шевчука «Дім на горі». The article is focused on the development of the literary-fictional perception of youth when studding Valeriy Shevchuk’s novel-ballad „The House on the Mountain”.