Другий Всеукраїнський музейний фестиваль та актуальні аспекти розвитку музейної педагогіки - Гайда, Л. (Краєзнавство, 2009)
У статті аналізуються сучасні проблеми розвитку музейної педагогіки в Україні, які розглядались під час Другого Всеукраїнського музейного фестивалю. В статье исследуются современные проблемы развития музейной педагогики в Украине, которые рассматривались на Втором Всеукраинском музейном фестивале. The modern problems of development of museum pedagogic in Ukraine are explored in the article, which were discussed on the Second Ukrainian museum festival.