“Новий Світ” кримського краєзнавства - Анісімова, О.; Дементьєва, М.; Довгун, А. (Краєзнавство, 2009)
10–11 жовтня 2009 року кримські краєзнавці зібралися на Другу наукову конференцію “Актуальні питання історії, культури, етнографії та екології Південно-Східного Криму”.