“Історія міст і сіл України”: досвід і нагальні проблеми видання - Тронько, П. (Краєзнавство, 2009)
Доповідь голови Національної спілки краєзнавців України, академіка НАН України П. Т. Тронька на нараді “Концептуальні засади організаційно-методичної роботи з підготовки енциклопедичного видання “Історія міст і сіл України”.