Організаційні засади та програмні орієнтири Народної організації українців м. Львова (1920–1930-ті рр.) - Соляр, І. (Краєзнавство, 2009)
Проаналізовано основні етапи діяльності Народної організації українців м. Львова, напрями політичної, культурно-просвітницької діяльності. Проанализированы главные этапы деятельности Народной организации украинцев города Львова, направления политической, культурно-просветительской роботы. The main stages of activity of the National Organization of Ukrainians of Lviv and its political and cultural-educational work are analyzed.