Червневий пленум (2009 р.) правління Національної спілки краєзнавців України: плани та перспективи (Краєзнавство, 2009)
12 червня 2009 року в залі засідань Вченої ради Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся пленум правління Національної спілки краєзнавців України за участю відомих учених, громадських і державних діячів, представників Національної академії наук України, Інституту історії України та Інституту географії НАН України, Держкомархіву, вищих навчальних закладів України, засобів масової інформації, на якому широко обговорювалися актуальні питання діяльності Спілки у національному статусі.