Гортаючи сторінки народної пам’яті - Лахно, В. (Краєзнавство, 2009)
Рецензія на збірку: Спогади-терни. Про моє життя німецьке…: Спогади про перебування на примусових роботах у нацистській Німеччині / Гол. ред., вступ. ст. Г. Г. Грінченко; упоряд., коментар І. Є. Реброва. — Харків: Право, 2008. — 448 с.