Нехай пам’ять єднає та застерігає - Легецька, Л. (Краєзнавство, 2009)
Рецензія на книгу: Реабілітовані історією: У двадцяти семи томах. Чернігівська область / Упорядники: О. Б. Коваленко, Р. Ю. Подкур, О. В. Лисенко, О. І. Желєзна. — Кн.1. — Чернігів: РВК “Деснянська правда”, 2008. — 800 с.