Музей “Поштова станція” у Переяславі-Хмельницькому - Калінович, Ю. (Краєзнавство, 2009)
У мальовничому куточку музею народної
архітектури та побуту Середньої Наддніпрянщини (Національний історико-етнографічний заповідник “Переяслав”) знаходиться музей, якого ніколи не минають численні відвідувачі — “Поштова станція”.