Практика консульських установ у Південному регіоні (друга половина ХІХ — початок ХХ ст.) - Вовчук, Л. (Краєзнавство, 2009)
Стаття розкриває основні напрями роботи, привілеї та імунітети дипломатичних представників на Півдні України наприкінці ХІХ — на початку ХХ століть. Статья раскрывает основные направления работы, привилегии и иммунитеты дипломатических представителей на Юге Украины конца ХІХ — начала ХХ веков. Article reveals the basic directions of work, the privileges and immunities of diplomatic representatives in the South of Ukraine of end ХІХ — beginning of XX centuries.