Б. Лобач-Жученко - Гуреєва, Л. (Спадщина. Літературне джерелознавство. Текстологія, 2007)
Лобач-Жученко Борис Борисович (1899-1995) - російський і український літературознавець, педагог, правнук Марка Вовчка та О.В. Марковича.