Одна зі сторінок міжнародної діяльності Петра Тронька - Кудряченко, А. (Краєзнавство, 2010)
У статті висвітлюється участь заступника голови Ради міністрів УРСР П. Тронька у роботі ХХ сесії Генеральної Асамблеї ООН. В статье освещается участие заместителя председателя Совета Министров УССР П. Тронько в работе ХХ сессии Генеральной Ассамблеи ООН. The participation of Petro Tronko, the Vice-Chairman of the Council of Ministers of USSR, in work of the 20-th Session of UN General Assambly is stated above in the article.