Волинській обласній організації Національної спілки краєзнавців України – 20 років - Бондаренко, Г. (Краєзнавство, 2010)
У публікації розповідається про 20 років діяльності Волинської обласної організації Національної спілки краєзнавців України, яка має важливі здобутки у краєзнавстві та краєзнавчій освіті. Відмічено роботу різних установ та організацій Волинської області: музеїв, архівів, бібліотек, навчальних закладів та членів Спілки. Накреслено завдання для подальшої роботи обласної організації. В публикации рассказывается о 20-ти годах деятельности Волынской областной организации Национального общества краеведов Украины, которая имеет высокие достижения в краеведении и краеведческом образовании. Отмечено работу разных учреждений и организаций Волынской области: музеев, архивов, библиотек, учебных заведений и членов Общества. Определены задачи для дальнейшей работы областной организации. In a publication told about 20 years of activity of Volin regional organization of the National union of researchers of a particular region of Ukraine which has important achievements in a study of a particular region and regional education. Work of different establishments and organizations of the Volin area is marked: museums, archives, libraries of educational establishments and members of Union. A task is drawn for subsequent work of regional organization.