Учнівська краєзнавча експедиція як форма діяльності шкільного музею - Гайда, Л. (Краєзнавство, 2010)
У статті розкриваються складові та зміст процесу підготовки й проведення краєзнавчої експедиції з учнями, її роль у процесі залучення дітей до вивчення і збереження культурної спадщини краю. В статье раскрываются составляющие и содержание процесса подготовки и проведения краеведческой экспедиции с учащимися, ее роль в системе краеведческой работы и приобщении детей к изучению и сохранности культурного наследия края. The article reveals the ingredients and the preparation and content of local history of the expedition with students, her role of local history work and enable children to study and preserve the cultural heritage of the region.