Пленум, присвячений 85-річчю Національної спілки краєзнавців України (Краєзнавство, 2010)
26 травня 2010 року у приміщенні Великого конференц-залу Національної академії наук України Національна спілка краєзнавців України провела Урочистий пленум, присвячений 85-річчю з дня її заснування.