За заслуги – й честь - Прокопчук, В. (Краєзнавство, 2010)
16 травня 2009 року на залізничній станції Балин, що в Дунаєвецькому районі Хмельницької області, відбувся мітинг-реквієм біля меморіальної плити полковнику Дієвої армії УНР Петру Федоровичу Болбочану, 90 років тому розстріляному тут.