Друга Меджибізька науково-краєзнавча конференція - Хоптяр, Ю. (Краєзнавство, 2010)
12–13 червня 2009 року в Меджибізькому державному історико-культурному заповіднику, що в Хмельницькій області, відбулася Друга науково-краєзнавча конференція “Стародавній Меджибіж в історико-культурній спадщині України”, присвячена 40-річчю створення музейного комплексу в Меджибізькій фортеці та пам’яті подільського краєзнавця М. Й . Ягодзінського.