Динаміка рівня безробіття в докризовий період у країнах ЄС - Оливко, О.А. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
У статті досліджено рівень безробіття в докризовий період у країнах Європейського Союзу. Проаналізовано наукові результати та окреслено наукові завдання подальших досліджень. Исследован уровень безработицы в докризисный период в странах Европейского Союза. Проанализированы научные результаты и намечены научные задачи дальнейших исследований. The level of unemployment in the pre-crisis period in the European Union was analyzed. The scientific results and scientific tasks for further research were outlined.